За Нас

Хармония TV (HTV) е християнска телевизия, която е част от видението на Евангелска Църква на вяра – Емануил, гр.Пловдив. Идеята за телевизия се ражда през 1994 година, но поради финансови причини, липса на опит и сграда, този проект бе невъзможно да се осъществи.

След установяването на Евангелската църква в собствена сграда през 2004 година, започва планирането за изграждане на TV студио и първите опити да се създава телевизионна продукция.След години на усърдна работа, през 2012 година, студиото е вече факт и започва да функционира.

Екип от млади и ентуасизирани хора, вече доброволно работят в новопостроеното студио. Нашата визия е Хармония TV (HTV) да достигне всички слоеве на обществото – от децата до най-възрастните.

Ние планираме предавания за:

  • деца, тийнейджъри, младежи, семейства;
  • дискусионни предавания, ток шоута и образователни предавания;
  • музикални предавания, както и излъчване на Госпъл концерти на живо;
  • новинарски емисии, репортажи, публицистични предавания;
  • конференции, семинари и богослужения.

Без да претендираме за национална християнска телевизия, Хармония TV е отворена към обществото и желае да достигне до всеки дом в България, независимо от пол, етнос и религиозна принадлежност. HTV стартира като Интернет телевизия и има планове за в бъдеще да се излъчва от сателит.