News thumbnail

Агресивно ЛГБТ индоктриниране в английско училище

Загрижени родители са подали официална жалба срещу училище в южен Лондон, след като в социалните медии беше пуснат запис на учител, който казва на учениците, че ще бъдат „сурово наказани“, ако посмеят да отхвърлят ЛГБТ идеологията.

Според Християнския правен център, подкрепящ родителите, инцидентът е станал, след като 14-годишен ученик изповядващ исляма е изразил мнение против гледането на видеоклип, в който децата определят себе си като гейове, лесбийки или бисексуални.

Учителят от своя страна започнал да заплашва всички ученици, които изразили несъгласие с гледането на върпосното видео.

На записа се чува учителят, който казва следното на своите ученици: „Нека ви го кажа много ясно - нямате избор! ЛГБТ идеологията е една от нашите ценности и ако откажете да я приемете бъдете третирани много строго."

Родителите на всички деца твърдят, че подходът на учителя и училището към ЛГБТ идеологията нарушава правата им. Училището е длъжно да спазва правото на свобода на съвестта и вярата.

„Семейството ни е християнско. Ние обичаме нашите ближни, както ни учи Писанието. Въпреки това, ние не приемаме еднополовите връзки, вярваме, че Божият модел за семейство е от мъж и жена - нещо, за което също много ясно се говори в Писанието", пише родител в официалната жалба.