News thumbnail

„Трябва да действаме бързо“: Disney+ се готви да пусне филм за момиче, което носи бебето на дявола

Организация „MovieGuide“ бие тревога за предстоящия филм на Disney+, който разказва за любовна афера на тийнейджърка с дявола.

Платформата е дала зелена светлина за започване на производство на нов немски оригинален сериал, озаглавен „Паулин (Pauline)“. Сериалът проследява 18-годишно момиче, което забременява след една нощ с дявола.

Създателите на сериала, които стоят зад шоуто на Нетфликс „Как да продаваме наркотици онлайн (бързо)“ , казват, че проектът е „много близък“ до сърцата им.

Напоследък се наблюдава тенденцията филмите на Дисни да са напълно противоположни на това, което родителите искат децата им да гледат. Така наречените детски филми често рекламират магьосничество, секс и насилие.

Миналата година компанията е загубила над 100 милиона долара за анимационните си филми, „Светлинна година“ и „Странен свят“, в които открито се рекламират еднополови връзки.

Председателят и основател на Movieguide „Тед Бер“ призовава родителите да подадат петиция към Disney+ за спиране на сериала Паулин.

„Не можем да позволим това изопачено и обезпокоително съдържание да опорочи ценностите и вярванията на нашите деца“, сподели той.

„Нека бъда ясен. Паулин не е просто поредното забавно филмче“, добави Бер. „Ужасяващо е, че този сериал дори представя Сатана като романтичен партньор! Като нормализира и насърчава такава връзка! Полин изпраща опасно послание към младите зрители, че общуването с демони, Сатана и злото е приемливо и дори желателно!“

Бер казва, че „MovieGuide си партнира със „Citizen-go“, за да спре премиерата на сериала по Disney+.

Бер продължава: „Паулин все още не е пуснат онлайн и все още можем да СПРЕМ този сериал... трябва да действаме бързо.“